6 Cara Untuk Hias Beg Murah Seperti Beg Berjenama Ribuan Ringgit!

6 Cara Untuk Hias Beg Murah Seperti Beg Berjenama Ribuan Ringgit!

OOTD

8

Aaaaa seronoknya bila part bag ni. Bag merupakan koleksi kegemaran I berbanding kaca mata hitam. Okay terlebih seronok sebenarnya. Jenis I suka beli yang mur mur je janji pandai mix&match! Kenapa perlu berhabis duit puluhan ribu hanya untuk SATU HANDBAG? Melainkan you alls kahwin dengan Datuk K ke Datuk R ke TanSri ke, maka rezeki kalian untuk bergaya penuh kemewahan. *kita mampu perasan kahwin dengan putera kayangan je lah*. Jum sambung baca artikel ni kalau nak rasa lebih beronok-ronok! Uhuk.

Selain menjimatkan kos shopping, tips ini boleh mencungkil kreativiti korang and I berani jamin, sekali korang cuba pasti nak cuba lagi lagi dan lagi! Mari ke segmen seterusnya..

#1

3

#2

4

Twilly yang diikat atau dibalut pada handle bag. Selain dapat melindungi cacat cela (misalnya koyak) pada handle, twilly juga berfungsi menambah aksesori pada beg untuk kelihatan lebih menarik dan kelihatan mewah. (walaupun pakai beg uptown)

#3

9

Comel!

#4

1

Ini antara contoh yang simple tapi masih make sense! *lovedeyes*

#5

10

Gambar : Pinterest

Sesuai digayakan bersama casual outfit. Sarungkan outfit berona pastel yang warnanya terdapat pada twilly scarf tersebut.

#6

11

Gayakan bersama dress berona hitam ataupun boleh juga sarungkan outfit serba putih! Clean look gitu..

Jom kita tengok macam mana nak pakai twilly scarf. Senang jer!

OhShopping: Ada satu instashop ini jual handbag cantik-cantik dengan harga yang very the cheap! Seller pun baik hati gila selalu bagi freegift. Antara freegift yang dia pernah bagi perfume dan juga twilly scarf ni. Servis mantop, kualiti memuaskan hati tahap ke bulan. Cuba engkorang intai-intai sikit instashop ini → @seiraempire . Goodluck!