9 Senarai Perkhidmatan Perkahwinan Yang Berbaloi Untuk Pasangan Yang Bakal Berkahwin!

9 Senarai Perkhidmatan Perkahwinan Yang Berbaloi Untuk Pasangan Yang Bakal Berkahwin!

Wedding

 Masa dah suntuk tapi satu apa pun tak ready! Merancang tentang majlis perkahwinan ibarat tiada kesudahan. Ohfesyen senaraikan beberapa perkhidmatan perkahwinan yang korang boleh dapatkan dengan mudah..

Glamweddings

Bagaikan mimpi kalau dapat pelamin hasil sentuhan pereka terkenal, Rizalman. Rizalman bukan sahaja pereka fesyen yang berjaya malah dia mengembangkan bakatnya dengan menjadi wedding planner terkenal. Dekorasi perkahwinan yang dihasilkan dengan sentuhan magis terutamanya pelamin mendapat perhatian ramai termasuk golongan berada. 

gw 800

gw3 800

gw5 800

gw4 800

Ksbridaldeco

Menyediakan khidmat wedding planner dan juga dekorasi event, KS Bridal Deco mempunyai hasil sentuhan yang memukau. Melihat satu pelamin nikah bertema garden sudah cukup buat admin terpikat untuk menyenaraikan mereka dalam OHFESYEN. Cantiknya!

800 KS

800 ks 2

800 ks 3

800 ks 4

Weddinglegacy

Wedding legacy membuat servis hantaran & mekap untuk bakal pengantin ini tidak kurang hebatnya bila melihatkan hasil mereka dalam laman instagram. Bijak bermain dengan elemen & warna tertentu pada hantaran memberikan hasil yang ekslusif!

WL 800

 

WL2 800

WL3 800

WL4 800

Prettypeektures

Menubuhkan perniagaan 13 tahun yang lalu dan kini prettypeektures semakin dikenali ramai. Menerima tempahan untuk events, perkahwinan malahan korporat. Telah banyak menghasilkan gambar dan video dari event dalam kalangan orang terkenal seperti Faizal Tahir. Lihat saja semua gambar dalam instagram mereka, penuh idea & kreatif! 

PPT 800

pp3 800

pp4 800

pp 800 1

Zahafleur

Zahafluer menyediakan perkhidmatam menghias dulang hantaran termasuk sireh junjung. Kreatif dalam menghasilkan sireh junjung yang pelbagai rekaan dan bentuk. Selain itu, mereka juga membuat hand bouquet, bunga telor songket, dan pelbagai hiasan mengikut permintaan pelanggan.

Z 800

z2 800

z3 800

z4 800

Thetukangreka  

Thetukangreka ditubuhkan pada tahun 2015. Beroperasi secara online selama 3 Tahun. Thetukangreka menyediakan keperluan Bakal Raja Sehari seperti Engraved Hanger, Mockup Cheque Stand , Mockup Cheque Frame, Tag Doorgift & Wedding Card (Terbaru!). Thetukangreka tengah ada promo besar-besaran bermula 1 januari 2018 – 31 januari 2018. Tunggu apa lagi? Serang cepat! 

TTR 4

TTR 800 2

TTR 800

TTR 800 3

Ynasakinah

Menggelarkan diri sebagai Kina, dia merupakan salah seorang mekap artis yang kian meningkat popularitinya kerana hasil sentuhan Kina yang lembut berbanding mekap artis yang lain. Ramai artis dan golongan terkenal telah menjadi pelanggan Kina. Menjadi kegemaran banyak jenama tempatan sebagai mekap artis photoshoot. Antara artis yang pernah dimekapkan, Mira Filzah, Anzalna, Emma Maembong, Sari Yanti & ramai lagi! Tak percaya tengok laman instagram Ynasakinah! 

800 kina 2

800 kina 3

800 kina 4

Areethan_my

Menjalankan perniagaan secara atas talian dan juga mempunyai butik sendiri. Koleksi Areethan Malaysia termasuk flat shoes, kasut kahwin dan juga kasut harian. Kebanyakannya yang bertumit. Apa yang lebih menarik koleksi mereka ini semuanya solely handcrafted! Selebriti terkenal pun pakai tau!

ar 1

800 AREETHAN

ar 3

 

grey 800

Jeaahenna

Percaya atau tak gadis kecil molek yang menggelar dirinya Jeaa ini melukis henna menggunakan tangan kirinya! Rekaan henna yang dibuat adalah berdasarkan pilihan bakal ratu sehari. Tak pernah mengecewakan pelanggan-pelanggannya kerana hasil henna Jeaa sememangnya sangat teliti dan halus! Ada juga menerima tempahan dari golongan artis seperti Lufya, Nonones & ramai lagi.

1 800

2 800

3 800

4 800

 

Macam Mana Nak Contact?

Glamweddings: Instagram   | +60122867544 | +60162632954 | ☎️+60321416149

KS Bridal Deco: Instagram  |  01137779155 | 0182334500

Wedding Legacy: Instagram+60134907353

Prettypeektures: Instagram | +60162747742

Zahafleur: Instagram+60172115237

The Tukang Reka: Instagram | +60133256505

Ynasakinah: Instagram+6011-12138665

Areethan_my: Instagram | +6016-2385309

Jeaahenna: Instagram+60 17-635 5663