GAYA KE RUMAH TERBUKA UNTUK SI “PETITE” KELIHATAN TINGGI

GAYA KE RUMAH TERBUKA UNTUK SI “PETITE” KELIHATAN TINGGI

OOTD

2

Instagram : @aydajebat | @emmashazleen

Masalah wanita bertubuh kecil / tidak seperti model

Perempuan yang bertubuh kurus dan tinggi sememangnya menjadi idaman majoriti ramai wanita diluar sana. Mana tidaknya, sarung apa pun semuanya kena. Semuanya cantik. Haih. Bukan lelaki je yang menganga tengok, perempuan lain pun ada je yang menganga bila nampak kaum sejenis dia lebih cantik dari dia. 360 darjah pusing semata nak tengok perempuan cun-cun ni.

Percaya tak bahawa rata-rata perempuan dekat Malaysia ni sebenarnya lebih tertarik melihat perempuan yang cantik dari dia berbanding melihat lelaki kacak? Ya lah, perempuan kan mudah rasa insecure. Contohnya admin sendiri. HAHA!

Jadi, OHFESYEN nak bagi inspirasi dekat para wanita atau perempuan diluar sana yang bertubuh petite (kecil pendek) bahawasanya bila mereka mengenakan baju yang sesuai, maka mereka akan kelihatan tinggi! Yang penting, trick ambil gambar ok!

Vivy Yusof

 

Elfira Loy

Masih melaram in @elfiraloy tetapi kali ni sudah menjadi #teamrayakl . Mana open house meriah-meriah ni . Saya lapar!

A post shared by 23 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ | My Mom Is Watching ๐Ÿ•Š (@elfiraloy) on

 

Ayda Jebat

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ This year Ariani RTW have come up with the Most Glam, Finest Quality & Affordable desserts that will make your Raya extra bit sweeter & luscious! Nyum! Nyum! ๐Ÿฐ @arianirtw @arianiluxe @galeriariani . Thank you pilih baby girl lagi this year! Hehe! Yang dah tak sabar nak shopping baju raya, tunggu apa lagi.. Baju Ariani cepat habis girls! Baik beli cepat kalau nak nampak manis nak pergi bakal rumah mak mentua nanti. Esok lusa baby girl upload baju lain okay! ๐Ÿ˜ . Sekarang dah bole beli secara online! Worldwide shipping! Hebat! ๐Ÿค— www.arianionline.com . ๐ŸŒธ Walk in boutique : Ariani RTW, Jakel Mall Kuala Lumpur Ariani RTW, Wisma Jakel Shah Alam . #AydaJebat #AydaJebatXAriani #ArianiRTW #ArianiLuxe #ArianiLebaran2017 #SemuaUntukmu #Aydaadabanyakbajuaraya ๐Ÿ˜˜

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

 

Emma Shazleenย 

 

Faa Firds

 

Mira Filzah

 

Adira Salahudi

Color ni okay tak ngan dira ๐Ÿ’™โ˜บ๏ธ

A post shared by Shop at @eoa.official (@adirasalahudi) on

 

Fatin Afeefaย 

Eyka Farhanaย 

Muka kenyang and mengantuk ๐Ÿ’, my OOTD from @mr.aieyskhairie_official

A post shared by Eykafarhana (@eykafarhana) on

 

Hidayah Khairilamar

 

Siti Sarah Raissuddinย 

 

Sharifah Amani