Karenah 11 Orang Anak Selebriti Paling Comel!

Karenah 11 Orang Anak Selebriti Paling Comel!

Artis, OOTD

Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?

Lihat saja foto-foto anak selebriti tempatan ni. Semuanya macam ada lots of mix! Ingat lagi dulu sebelum bergelar isteri dan ibu, emak kepada anak-anak selebriti ini semuanya cantik, cun, vogue de vasz! Ternyata anak-anak mereka juga mewarisan kecantikan dan kecomelan mereka. Jom tengok karenah anak-anak selebriti tempatan kita ni? Alahai geramnya!

Nur Aisya — Erin Malek & Farriz Fauzy

A

Erk..tingginya kerusi ni

A2

I tahu senyuman i manis 💁🏻‍

A3

Apeni tak ready lagi lah!

A4

Siapa lagi comel? Ofcourse la i 💅🏻. heh

Dhuhaa Sophea Ct Safuraa

DS 2

Ramai betul orang nak i jadi model produk dorang. I pun cuba la posing ala kendall jenner sikit. eh lawa lagi i rasanya

DS3

Mummy…i want ice cream. pleaaasssee?

DS

No lighting please

DS 3

hmm boringla main snow. I nak main panas dekat Malaysia 

D

Mummy tengah masak carrot puree. Saja i mintak supaya i boleh selfie 😏

Jeanelle Nika Mandagie — Jovian Mandagie & Nina Ismail Sabri

JNM

Mana si Santa ni. Berat tahu tak tanduk ni

jnm 2

Walaupun kaki i macam hotdot tapi i confident je pakai short dress

jnm 3

i is redha

jnm 4

Ofcourse la cantik. Daddy i yang buatkan dress ni

The Angguns — Diana Nasir

anggun

Aunty-aunty gigit jari ke tu we alls dapat Dior?

anggun 2

Masa untuk paw Momma Papa!

anggun anggun

Lari cepaaaaaaat! Nanti kena saman habislah i kena bebel dengan mama papa. We alls tak sanggup kena grounded!

 

anggun 4

eh aunty anzalna datang bawak BMW la. Cepat betul dia repair lepas eksiden dengan Volvo kita tu ya

 

Yusuf Iskandar — Hanis Zalikha & Hairul Azreen

Y5

Tolong Mummy masak. I kan anak yang soleh

Y2

Eh lupa ajak Jibu makan sekali. Tak payah la, dia dah gemok

Y3

Uish cantiknya makwe tu

Y4

Nak jambu?

Jibriel Khan  Datin Amyera Zainal

J

tak dapat mandi kolam. Tak nak kawan mummy hmmmm

J2

Tiber sel-sel otak i berhubung

J3

Mummy rasuah i kasut Gucci sebab dia suruh i selubung pakai baju tikus ni

J4

Dia suruh kita pakai topi kucing pulak gais

Sheriv Samheizy — Shaheizy Sam & Syatilla Melvin

S

Sheriv mengantuk ni ibu. Sudah-sudah la tu buat ceq terhibur 

S2

Tercekik ceq bila ibu kata tak boleh dating sampai 21 tahun. Whaaaaaaat

S3

Tadi ada makwe cakap ceq handsome

S4

Sorry aunty Sheriv kentut

Arif Jiwa Asyraf — Asyraf Khalid & Tya Arifin

arif

Where’s my food !?

AR 3

Omg awek cun pegang i

AR2

Ok Arif taubat tak buat lagi dah

AR

Kenapa stalk i? Jentik kang

Aubrey Karl — Datin Paduka Eina Azman & Datuk Paduka Kaiser

AK4

Daaa we alls minum mineral water jer. On diet lah

AK

Karl: I tak cukup tidur gais

Aubrey: I’m ready!

AK3

Orang cakap muka i macam Audrey Hepburn

AK2

Em Aubrey. Jangan perasan please

Foto — Instagram