Pakej Kad Kahwin Serendah RM280 & Dapat 5 Barang Percuma. Antaranya Dapat Banner & Bunting!

Pakej Kad Kahwin Serendah RM280 & Dapat 5 Barang Percuma. Antaranya Dapat Banner & Bunting!

Wedding

800 hanis

Foto — Google

 

Zaman sekarang berkahwin di usia muda bagaikan satu trend. Admin ada kawan yang berkahwin seawal usia 17 tahun! Sebenarnya memang bagus kahwin muda ni, pahala lebih berganda. Cuma pasangan perlu fikir dari segi kewangan.

Kalau kedua-duanya masih menuntut di universiti, admin nasihat, tunggu la sehingga si lelaki bekerja dulu. Si perempuan kalau nak kahwin sebelum sempat bekerja, tetapi pasangannya dah stabil dalam segi kewangan, nah itu baru digalakkan untuk berkahwin! Jangan terlalu fikir keseronokan SEMASA berkahwin je, kehidupan SELEPAS kahwin tu lebih penting. 

Memandangkan dah masuk tahun baru ni, semua benda dah jadi MAHAL! So tak tau nak bajet macam mana . Korang jangan risauu!

 

Promo Awal Tahun Kembali Lagi !!

1

Ada yang kawin tahun 2018?

Siapa nak 10pcs Engraved Hanger secara PERCUMA? Bukan senang tau Boss Thetukangreka nak bagi.

Promo kali ini ada kelainan sedikit daripada sebelum ni. Kebiasaannya promo untuk Engraved Hanger,Mockup Cheque Frame & Stand sahaja kan!

Tapi kali ini kami juga ada beberapa PAKEJ Kad Kahwin TERMURAH di Klang dengan FOC (free of charge) Penunjuk arah, bunting & banner ! Tak perlu risau lagi dengan bajet anda!

 

13

12

Jadi korang jangan ketinggalan , promo ini dah berlangsung selama 8 Hari.

Bermula dari 1 Januari 2018 sehingga 31 Januari 2018.

.

Senarai harga PROMO (1 Jan – 31 Jan 2018)

 

Engraved Hanger – RM15/pcs

9

Mockup Cheque Stand – RM55

10

Mockup Cheque Frame – RM75

11

HARGA TAK TERMASUK POSTAGE

COMBO 1

2

COMBO 2

3

PAKEJ 1

4 5

PAKEJ 2

NEW PAKEJ 2

7

 

Jom follow Instagram @thetukangreka sekarang Atau korang boleh screenshot gambar dan direct whatsapp kami di http://wasap.my/60133256505 untuk sebarang pertanyaan.

 

INSTAGRAM TTR – @Thetukangreka