PROMOSI TUDUNG RAYA HARGA RUNTUH RM5 !

PROMOSI TUDUNG RAYA HARGA RUNTUH RM5 !

OOTD, Tutorial Hijab

kekaboo klcc 2

Masih sempat lagi ni u alls nak shopping raya. Sis tahu mesti ramai lagi yang tak beli tudung raya ataupun masih rasa tak cukup lagi dengan koleksi yang ada, betul tak? Perempuan mana pernah cukup membeli, hiks. Hari Raya lagi seminggu tapi nak cari lagi tudung tapi dengan harga yang murah gils? Biasa lah, dah hujung-hujung nak raya ni, banyak jenama yang buat sales gila-gila sampai tak keruan dibuatnya. Malam raya pun ada juga orang menjual pakaian raya. Tapi yang sis tahu ni lagi gila dibuatnya. Tudung jatuh RM5 terus ! Siapa tak gila woi!? Nak tahu tudung apa & jenama apa yang tengah buat sales macam nak pengsan tu, mohon sambung baca sampai habis!

DSC_0084 EDIT

Antara tudung yang dijual adalah plain chiffon shawl. Hadir dalam pelbagai warna serta jahitan yang kemas. Semestinya selesa okay! Alaaa shawl yang engkorang selalu beli dekat pasar malam tu, dekat stall even dekat instashop. Harga biasa yang ditawarkan daripada RM10 – RM100++. TAPI! online shop ni buat sales dan jual dengan harga HANYA RM5 ! RM5 JE ! Ya Allah, betapa ruginya korang kalau tak beli shawl ni. Shawl yang sesuai untuk kemana saja, mudah untuk matchy-matchy apetah lagi kalau korang nak tambah sedikit aksesori contohnya patch

G

Terdiri dari pelbagai warna. Gambar hanya menunjukkan beberapa contoh warna yang ada. 

g 4 g 3 g 2 patch 2 patch

Dengan harga RM5 untuk tudung, you alls boleh tambah patch untuk lebih menarik. Terpulang kepada cita rasa masing-masing. Yang suka makan, boleh lah tampal patch gambar makanan, kot tengah lapar tu jeling-jeling la sikit tudung tu. Tunjuk sikit kreativiti melalui tudung. Mana tahu dapat banyak ilham, satu hari boleh buka bisnes sendiri, Kan?  *sis berangan*. Mungkin ada yang tak tahu mana nak dapat patch tu. Dekat Shopee, Mysale selalu jual murah-murah bak hang. Lagi banyak beli lagi murah!

Bukan sahaja tudung plain, ada juga tudung bercorak. Dekat bawah ni sis bagi contoh tudung yang dijual

edit 2

edit 1

edit 4

Sekarang tiba masanya kita bongkar online shop apa yang tengah buat sales gila-gila ni. heh.

Boleh pergi usha online shop feveret hakak dekat sini ! >>> Tudung2u