Top 6 Si Cilik Popular Yang Paling Bergaya. Kidsters sangat!

Top 6 Si Cilik Popular Yang Paling Bergaya. Kidsters sangat!

OOTD, Out & About

cover

Sumber : Instagram

Dunia semakin maju. Kebiasannya fesyen orang dewasa lebih terkenal. Kini bukan sahaja orang dewasa je pandai bergaya, malah kanak-kanak pun semuanya bijak bergaya! Kalau korang perasan, budak-budak sekolah zaman sekarang bergaya kalah orang dewasa. Mereka yang masih bersekolah tetapi bergaya sakan atau mewah ni kebiasaanya dari keluarga berada. Betul? Nah itu semua atas rezeki keluarga masing-masing. Budak zaman sekarang pun semakin manja, ibu bapa pula jenis mengikut kata anak-anak. Bertuah sangat.Β 

Tidak hairan lah budak sekolah yang pandai bergaya ni. Semuanya sudah bijak membuat keputusan sendiri kala bergaya. Sekarang ini ramai pula si cilik yang masih belum bersekolah bergaya macam orang dewasa! Golongan yang bergaya sentiasa mengikut trend ini biasanya ibu-ibu yang menggayakan anak masing-masing. Maklumlah, ibu-ibunya pun semuanya jenis hot mummy versatile. Tapi tidak ada salahnya. Sebenarnya kekemasan anak itu penting supaya nampak lebih terurus. Nanti orang kata kita ini tak pandai jaga anak pula. Betul tak?

Jom tengok senarai si cilik yang pandai betul bergaya pilihan OHFESYEN ini..

Seronok admin tengok! Comel sangat tau

Yusuf Iskandar

Ada siapa nak personal trainer? πŸ’ͺ🏻😝πŸ’ͺ🏻 Yusuf Training For Filem ke hahahha

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Β 

Happy Monday 😁

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Toretto Iskandar

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Yusuf! *lovedeyes*

Aaisyah Dhia Rana

XOXO . #aaisyahdhiarana #aaisyahdhiaranatour #july2017 #london #summerholiday2017 #summer2017 . . πŸ“· @eddy_aidil

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Ini kategori comel atau cun? Supermodel pun kalah k

Lara Alanaa

Thanks #poloralphlaurenmalaysia #poloralphlaurenmy #rarasaytq

A post shared by Penglipur Lara (@laraalanaa) on

Alahai geramnyaaaaaaaaaa

Fashion_laerta

A post shared by L (@fashion_laerta) on

❀❀

A post shared by L (@fashion_laerta) on

A post shared by L (@fashion_laerta) on

Bakal supermodel

Ryker Wixom & Grey Wixom

 

 

Siapa single boleh contact dua orang ini