VIRAL : Gadis Ini Kongsi Tips Atasi Wajah Breakout

VIRAL : Gadis Ini Kongsi Tips Atasi Wajah Breakout

Kecantikan

 

111

Netizen semakin terbuka berkongsi rahsia kecantikan yang mereka amalkan. Bermacam tips dan rahsia kecantikan muka & badan. Dari cara mencantikkan kulit muka tanpa cela sehinggalah tips kuruskan badan. Ramai netizen yang semakin bijak membezakan produk yang bagus dan sebaliknya.

OHFESYEN nak kongsikan tips gadis muda ini hilangkan jerawat dan parut jerawat dengan hanya menggunakan produk di farmasi sahaja. 

—————————————————————————————————————————————–

Harini awin nk share skin awin dua bulan lepas 😭😭. Yes mmg rosak teruk lepas awin stop pakai one skincare ni. Masa tu jerawat non stop naik. Bukan jerawat pasir tapi jerawat batu 😭😭. Masa tu mmg down gila. Mcm2 produk beli pakai tapi x menjadi.

And then masa tu lah baru menyesal. Masa tu awin rasa xpe lah hitam x putih pun asalkn tak ad jerawat. Awin google, tnya kawan2 mcm mana nk stop kn jerawat semua. So awin pun start lah pakai cetaphil yes mmg cetaphil elok sgt. Dia mmg tak berbuih tapi skin rasa lembut sgt bila pakai. Lepas tu awin akn pakai toner aiken. So far oke lah dah beli dua botol dh sbb best hee. Lepas tu awin akn apply serum acne tu then sapu t3 dekat jerawat awin. Awin lagi suka tidact tapi puas dah cari x jumpa 😭😭.

So far oke sgt. Lagi satu nk pesan for those yg suka pakai makeup please cuci betul2 taw. Pakai pencuci je mmg tak ckup. Sbb tu lh jerawat ualls boleh naik taw. So make sure pkai makeup remover dlu then baru cuci muka.

Sekarang alhamdulillah , skin dah makin elok cuma tinggal parut je. Sejak konsisten amal jsw dalaman pun awin rasa skin mcm makin lembut nmpk natural even x pakai makeup tak kusam mcm dulu dah. Tq jamu seri wanita 😘😘

111produk

Sumber : Syasyaarwin Muhamad