Wardrobe Idaman Semua Wanita

Wardrobe Idaman Semua Wanita

OOTD, Out & About

Semua perempuan mahukan almari pakaian yang cantik tersusun. Sebenarnya bukan perempuan je yang suka dengan almari cantik ni, ada juga lelaki yang suka almari cantik tersusun. Biasanya kalau lelaki yang suka, itu tandanya dia seorang yang pengemas. Terlebih pengemas, jenis tak boleh tengok barang bersepah.

Admin suka tau jenis lelaki macam ini. Tapi malangnya, tak ramai lelaki jenis macamtu. Program TV yang admin suka dan selalu tengok, How Do I Look?! Sebab admin rasa betapa indahnya bila ada satu bilik khas untuk koleksi pakaian kita. Lepas tu ada pula cermin penuh satu dinding. Setiap kali nak pergi mana-mana, masuk bilik try baju-baju serta kasut lepas tu tengok cermin dan berangan. Bestnya! Cari outfit yang sesuai macam dekat mall! Cuma ianya free dan bebas pilih apa saja pakaian yang serba tersusun cantik. *jatuh katil*. Hanya mampu berangan.

Banyak idea-idea almari atau wardrobe pakaian dekat dalam internet ni. Kadang tengok dekat Instagram selebriti tempatan ada juga yang tayang bilik pakaian. Indah bagai di diawan biru ~

large 800Closet sebegini sesuai untuk pelajar yang menetap di hostel atau rumah sewa.

800 pint 2

Tempat letak tudung. Tak perlu susah lipat masuk dalam laci. Hanya perlu sangkut. Senang dan kemas!

800 pint

Ataupun korang boleh buat macam ni…

800 pin

Ini sebenarnya tempat penyangkut seluar tapi boleh je tukar jadi tempat penyangkut tudung!

800 WHI 3

Untuk yang gemarkan topi! Mudah dan jimat ruang

800 pinterest

Rambang mata!

800 1

Ruangan yang cukup dan simple untuk wanita yang gemarkan kekemasan

800 WHI

Monokrom why not? Elegant!

800 WHI 2

Oh idaman daku.

800 pinterest mirror

Cari outfit dan lihat pada cermin. Pusing ala model dan tanya pada diri, sesuai atau tidak outfit itu? 

Foto — Pinterest | We Heart It